NL - EN
ARCHIEF
home programma kaarten films insturen pers over butff eten&slapen

NachtNet Brabant

Locatie BUTFF München 2011
Cinema: Werkstattkino
Adres:Fraunhoferstrasse 9
Reserveringen
089 2607250 vanaf 10-5


Lokaties BUTFF 2010

nieuwe veste boulevard Cafeetheater 'De Boulevard'
Sint Janstraat 3
4811 ZL Breda
tel: 076-5146399

Centrum voor de kunsten 'Nieuwe Veste'
Molenstraat 6
4811 GS Breda
tel: 076-5299900
Route beschrijving
Openbaar vervoer
Trein
boulevard markt Neem de uitgang aan de centrum-zijde (zuiduitgang) van het station en volg de Willemstraat tot aan de stoplichten. Steek hier de straat over richting het park. Eenmaal in het park volg je het pad dat naar rechts voert (in de richting van de kerk). Eenmaal uit het park steek je het Kasteelplein diagonaal over. Aangekomen in de Reigerstraat ga je linksaf bij ijssalon de Grote Markt op. Deze loop je helemaal over. De straat die aan het einde naar links leidt (na café Sam Sam) is de Sint Janstraat. Cafeetheater 'De Boulevard' vind je na ongeveer 100 meter aan de linkerkant. Een tweehonderdtal meter verder aan de rechterkant vind je het poort naar de 'Nieuwe Veste'.

Bus
StJanstraat De dichtsbijzijnde bushalte is halte 'Vlaszak'. Dit is de eerste halte na het station. De lijnen 1,2,3,4,5,7 en 8 stoppen bij halte 'Vlaszak'. Om de festivallokaties te bereiken loopje door de doorgang ter hoogte van de stoplichten en ga je linksaf de Veemarktstraat in. Volg deze tot het pleintje. De straat die naar links leidt (na reiscafé La Iguana), is de Molenstraat waar de Nieuwe Veste zich bevindt. De straat die rechtdoor gaat, is de Sint Janstraat. Cafeetheater 'De Boulevard' is na zo'n 300 m. te vinden aan de rechterkant.

Auto
Vanaf de A16
Neem afslag 17 - Breda-noord/ Prinsenbeek. Bij de stoplichten linksaf. De Backer en Ruebweg blijven volgen tot aan de derde stoplichten (Emerparklaan) en rechtsafslaan. Bij de eerstvolgende stoplichten linksafslaan naar de Lunetstraat. Deze blijf je volgen (onder het spoor door) tot aan de stoplichten. Daar steek je rechtdoor over (richting centrum). Volg de Schorsmolenstraat tot aan de stoplichten. Rechtdoor oversteken en blijf de Fellenoordstraat volgen voorbij de Seelig-kazerne tot aan de tweede stoplichten. Hier ga je linksaf de Markendaalseweg in. Na ongeveer 200 m. bevindt zich de parkeergarage 'Concordiastraat' (let op! Beperkte openingstijden). Verder doorrijden, met de bocht mee naar links en ongeveer 300 m. aan de rechterkant bevindt zich de parkeergarage 'De Barones' die 7 dagen per week 24 uur per dag open is. De festivallokaties bevinden zich op zo'n 5 minuten loopafstand.

Vanaf de A58 (vanuit Roosendaal)
Neem afslag 16 - Breda-west. Volg de Ettensebaan onder de A16 door. Bij de vierde stoplichten rechtsaf (richting Tuinzigt & Centrum). Volg de Ettensebaan en ga bij de tweede stoplichten rechtdoor (richting Centrum) de Vincent van Goghstraat in. Blijf deze volgen over de Singel tot aan de T-splitsing met de Fellenoordstraat (rechts is het Belastingkantoor). Sla rechtsaf en blijf de Fellenoordstraat volgen voorbij de Seelig-kazerne tot aan de tweede stoplichten. Hier ga je linksaf de Markendaalseweg in. Na ongeveer 200 m. bevindt zich de parkeergarage 'Concordiastraat' (let op! Beperkte openingstijden). Verder doorrijden, met de bocht mee naar links en ongeveer 300 m. aan de rechterkant bevindt zich de parkeergarage 'De Barones' die 7 dagen per week 24 uur per dag open is. De festivallokaties bevinden zich op zo'n 5 minuten loopafstand.

Vanaf de A58 (vanuit Tilburg)
Neem de afslag richting Utrecht en Breda naar de A27 en volg dan de aanwijzingen onder 'vanaf de A27'.

Vanaf de A27
Neem afslag 15 - Breda. Bij de stoplichten linksaf (richting Breda) de Franklin Rooseveltlaan op. Rechts aanhouden voor richting Centrum en bij de stoplichten rechtsaf de Claudius Prinsenlaan op. Blijf deze volgen tot aan de vierde stoplichten en ga door rechterdoor de Singel over. Aan de rechterkant bevindt zich parkeerterrein 'Chasséveld' en zo'n 200 m. verder de parkeergarage 'Chasséparking' (open 7 dagen 24 uur). De festivallokaties bevinden zich op ongeveer 5 minuten loopafstand.

Klik hier uitgebreidere informatie m.b.t. parkeertarieven en openingstijden van parkeergarages en terreinen in het centrum van Breda.

Route-kaart


Grotere kaart weergeven
staart
bannerbanner