NL - EN
ARCHIEF
home programma kaarten films insturen pers over BUT eten&slapen

NachtNet Brabant

B-movie, Underground en Trash Film Festival

Liefhebbers van bizarre, merkwaardige, experimentele of anderszins van het gangbare afwijkende films worden ieder jaar op hun wenken bediend. Want dan vindt in Breda het B-movie, Underground en Trash Film Festival (BUTFF) plaats. Plaats van handeling is dit jaar voor het eerst hartje centrum van Breda, om precies te zijn op de volgende twee lokaties; Cafeetheater de Boulevard (Sint Janstraat 3) en het Centrum voor de kunsten 'De Nieuwe Veste' (Molenstraat 6).

Het BUT Film Festival - of kortweg BUTFF - is een initiatief van de stichting Idee-fixe. Deze stichting stelt zich ten doel om kunst op foto, film, video en moderne digitale media onder aandacht van een groter publiek te brengen. Primair wil de stichting dit bereiken door als intermediair te fungeren tussen enerzijds publiek en anderzijds kunstenaars, uitgevers en/of distributeurs van deze culturele middelen.

BUTFF vertoont films die radicaal afwijken van de gangbare cinema. Films die aangrijpen en verrassen door hun afwijkende vorm, smaak en inhoud.

staart
bannerbanner