NL - EN
ARCHIEF
home programma kaarten films insturen pers over butff eten&slapen

NachtNet Brabant


——— 1 jun.2011 - BUT Flim Workshop - ism Nieuwe Veste ———
BUT film workshop

BUTFLYER VOORKANT
——— BUTFF naar München mei 2011 ———

Na vijf succesvolle jaren met het B-Movie, Underground & Trash Film Festival, oftewel het BUT Film Festival in Breda, gaan ze nu internationaal. 12, 13 en 14 mei is er in de Werkstattkino te München een uniek Best of BUT Film Festival weekend.

Werkstattkino in München is de plek waar IDFX het BUT Film Festival mee naar toe neemt voor het begin van Best of BUTFF. Deze bioscoop is al vanaf 1974 een begrip en heeft menigeen cult en ook wel ‘BUT’ film gezien. Het is dan ook niet verwonderlijk dat deze twee elkaar gevonden hebben voor deze unieke belevenis.

Hou donderdag 12, vrijdag 13 en zaterdag 14 mei vrij en begeef je richting München voor een ware BUTFF ervaring. Ook hier zal het niet alleen film zijn wat te zien is, ook kunst.


——— BUTFF2011 ———

Block 7 t/m 11 september 2011 alvast in je agenda, want dan vindt de 6e editie van BUTFF in de binnenstad van Breda.
Het thema van dit jaar is: Beyond Reality (subtitel: special effects). Tot september!
——— Earthling (2010) wint BUT award 2010 ———

Earthling2 Op zaterdag 11 september vond de uitreiking van de BUT-Awards plaats in de goed gevulde concertzaal van Kunstencentrum de Nieuwe Veste. Voorafgaand aan de uitreiking ging de eerste echte BUT-zombiefilm Earman and the revenge of the zombie-chick-squad (2010) in premiere. Bijzonder is dat deze film is gemaakt op het BUT filmfestival door filmmaker Thijs van Gasteren.
Lees hier meer
staart
bannerbanner