BUTFF 8 t/m 12 sept. 2010
NL - EN
ARCHIEF
home programma kaarten films insturen pers over butff eten&slapen

NachtNet Brabant


ticketshop
Kristus Kut

MiShumaniyaG150
KRISTUS KUT is een hardvochtige ritual noise act uit Nederland. Aktief sinds 2008 hebben ze inmiddels een sterke performance en geluid neergezet. Elke show is uniek, vol fysieke energie en staat garant voor een dikke muur van geluid. Dr. Kut heeft naam gemaakt dankzij de diepe klanken die hij produceert met zijn 'magickal red bass'.

Na de release van MAITHUNA ASANAS op Inchoistrum Italy achtte Dr. Kut de tijd rijp voor een nieuwe vorm voor de live performances. Om dit te bewerkstelligen heeft hij een nieuw lid gerecruiteerd; MiShumaniyaG, een jonge en gedreven muzikante/ model uit Rotterdam. Ze zal moves en vokalen toevoegen aan de KK performance.

Dr. Kut In deze nieuwe vorm zal KRISTUS KUT het publiek in een diepe trance gaan brengen door middel van het gebruik van stroboscopen, geluid en beweging. The geluiden van van de MAITHUNA ASANAS release vormen het hart. Verwacht een diepe donkere performance met een wilde heavy climax. Alle klanken worden gegenereerd met behulp van een basgitaar, bezemstelen, bamboo-stokken, een braziliaanse drum, een xylofoon, bellen en vocalen.
staart
pbcf
ffidfxhap
pnbgbsnsbkkc