BUTFF 8 t/m 12 sept. 2010
NL - EN
ARCHIEF
home programma kaarten films insturen pers over butff eten&slapen

NachtNet Brabant


ticketshop
——— Earthling (2010) wint BUT award 2010 ———

Earthling2 Op zaterdag 11 september vond de uitreiking van de BUT-Awards plaats in de goed gevulde concertzaal van Kunstencentrum de Nieuwe Veste. Voorafgaand aan de uitreiking ging de eerste echte BUT-zombiefilm Earman and the revenge of the zombie-chick-squad (2010) in premiere. Bijzonder is dat deze film is gemaakt op het BUT filmfestival door filmmaker Thijs van Gasteren.
Lees hier meer


——— BUTFF-zombiefilm beleeft wereldpremičre op vijfde BUTFF! ———

earman Wie woensdag de 30 zombie-meisjes voorbij heeft zien komen in de Bredase binnenstad, is getuige geweest van de opnamen voor de eerste echte BUT-zombiefilm Ear-man and the revenge of the zombie-chick-squad (2010). Filmmaker Thijs van Gasteren (genomineerd voor de BUT-Award) en zijn crew hebben woensdag en donderdag hard gewerkt om deze bizarre film te realiseren. Dit is de eerste keer dat een film tijdens het BUT Film Festival is gemaakt, in premičre gaat.

Vertoning: zaterdag 11 september om 20u in de concertzaal Nieuwe Veste, Breda


——— WereldPremiére nieuwste BAAAH production: Cardboardman.
zondag middag 12 sept. om 18 uur!!! ———


BUT-TV Episode #2

Foto's door Mark Rietveld, Marnix Gabriel en Martijn Stadhouders


——— BUT festival presenteert ism Nieuwe Veste ———


BUT film workshop

BUTFLYER VOORKANT


leeftijden
Kijk HIER BUT-TV 2009
Live indrukken van het BUT festival 2009, interviews en films.

——— Nieuws vrijdag 2 april 2010 !!! ———

BUT Film Festival 2010 gaat dit keer plaatsvinden in hartje centrum Breda! De belangrijkste festivallocaties zijn De Boulevard, De Nieuwe Veste in de St.Janstraat. De winkels en kroegen in de St. Janstraat worden ook betrokken bij de BUT entourage.

Tot de volgende update!
Het Butteam

——— 30 maart 2010 ———

Beste bezoeker,

Het Butteam is op dit moment druk in de weer met de invulling van komend Butprogramma! Wil je nog jouw films insturen of heb je tips voor BUT2010 dan zijn deze welkom tot 1 aug. 2010 en mag je deze sturen naar post[@]butff.nl. Vanaf maandag 12 april, zullen we om de twee weken het laatste nieuws over Butff 2010 bekend maken op deze site, tot we het volledige programma voor je klaar hebben.
staart
pbcf
ffidfxhap
pnbgbsnsbkkc