BUTFF 8 t/m 12 sept. 2010
NL - EN
ARCHIEF
home programma kaarten films insturen pers over butff eten&slapen

NachtNet Brabant


Een festival voor het oog met een smakelijke selectie aan films. Toch heeft de meest doorgewinterde filmfanaat ook voedsel nodig en komt er een punt waarop de ogen moeten sluiten en het hoofd op een kussen te ruste wordt gelegd. Daarom heeft BUT 2009 hier voor u EET & SLAAP tips die er voor zorgen dat u optimaal van het festival kunt genieten. Eet smakelijk en alvast welterusten maar vooral veel kijkplezier!!


EET
Omdat jullie natuurlijk geen film willen missen is er bij het festival de mogelijkheid om soep en sandwiches te eten of een warme maaltijd. En voor tussendoor is er natuurlijk altijd chips en popcorn.


SLAAP
Kunt u echt uw ogen niet meer openhouden? Of wilt U bij de eerste film weer fit in de zaal zitten dan kunt u terecht in het Apollo Hotel die u de mogelijkheid bied om te overnachten met een speciaal film festival arrangement. DApollo Hotel Breda City Centre is een 4-sterren hotel, gelegen nabij het sprankelende hart van het historische stadscentrum van Breda en op loopafstand van het BUT Film Festival. Deels gevestigd in het voormalig postkantoor van Breda en uitgebreid met een extra trendy vleugel kunt u gedurende het BUT Film Festival hier genieten van de Bourgondische gastvrijheid van Breda.

Maak uw reservering bij Apollo Hotel Breda City Centre en vermeldt dat u het BUT Film Festival bezoekt en u ontvangt extra:
Welkomstdrankje
Informatie over Bread en omgeving
Bredaase verassing bij aankomst

Bijzonderheden:
- Gasten reserveren direct bij Apollo Hotel Breda City Centre ( op de sites de beste prijs beschikbaar ) ovv BUT Film Festival.
- Kosten zijn voor eigen rekening
- Op basis van beschikbaarheid


Andere hotels:
Hotel van Ham (op 10 minuten lopen van de BUT locaties)
Het Scheepshuijs (op 15 minuten fietsen van de BUT locaties, fietsen zijn hier beschikbaar)
Hotel De Fabriek (op 20 minuten lopen van de BUT locaties)

Dichtsbijzijnde camping:
De Katjeskelder (ongeveer 20 minuten fietsen of 20 minuten met de auto, ook goed te bereiken met openbaar vervoer)
staart
pbcf
ffidfxhap
pnbgbsnsbkkc