NEXT EDITION 8 - 12 sept. 2010
NL - EN
ARCHIEF
home programma kaarten films insturen pers over butff links eten&slapen

LOOK AT THE HYVE

CHECK OUT MY SPACE
BUT overnachtings aanbieding
5 nachten voor 200,- p.p.
(±20 minutes fietsen van BUTFF, incl. BUT passe-partout en fietshuur)

Zone 5300

www.incubate.org

NachtNet Brabant

Melkweg Cinema

Schokkend Nieuws

Razor Reel

BUTFF



Sex Galaxy

Sex Galaxy
regie: Mike Davis
land: USA
jaar: 2008
lengte: 78 minuten
taal: Engels
met: Ben Phillips, Anthony Jenkins, Casey Robinson

,br> Instant cultfilm die zich in de verre toekomst afspeelt waarin seks en voortplanting op onze planeet verboden zijn. Om het leven op aarde te redden wordt een groep oversekste, mannelijke astronauten op een gevaarlijke missie gestuurd naar het sterrenstelsel ‘Sex Galaxy’ (we know nothing about, it might even be dangerous!).
Het welslagen van de missie loopt gevaar wanneer de bemanning signalen oppikt van een planeet die bewoond wordt door rondborstige blondines.

Hoewel ‘Sex galaxy’ uit 2008 stamt, is een oud beeldformaat (4:3) gebruikt. Ruimteschepen en robots zijn duidelijk van karton met aluminiumfolie en de gevaarlijke vliegende dinosaurussen zijn van een kwaliteit waar zelfs Ed Wood zich voor zou schamen. Het geluid is blikkerig mono, en alle kleuren zijn gebleekt tot vage grijstonen, zodat men de indruk krijgt naar een aflevering van Doctor Who te kijken die de tv niet gehaald heeft vanwege alle blootscčnes en de schunnige taal. Voor de financiering van de film wordt aan het einde de kerk bedankt, wat de verwijzing naar Ed Wood’s ‘Plan 9 from outer space’ nog duidelijker maakt..

Over de maker kunnen we berichten dat hij zich eerder heeft gewaagd aan een parodieachtige film die tegelijk eerbetoon is, namelijk de Russ Meyer-ode ‘Pervert’ met pronoster Mary Carey.

Vertoning:
Zaterdag 12 sept. 14.00 uur Electron Boven zaal

Sex Galaxy op Myspace
Kijk ook op stag-films


SNS Reaal Fonds