NEXT EDITION 8 - 12 sept. 2010
NL - EN
ARCHIEF
home programma kaarten films insturen pers over butff links eten&slapen

LOOK AT THE HYVE

CHECK OUT MY SPACE
BUT overnachtings aanbieding
5 nachten voor 200,- p.p.
(±20 minutes fietsen van BUTFF, incl. BUT passe-partout en fietshuur)

Zone 5300

www.incubate.org

NachtNet Brabant

Melkweg Cinema

Schokkend Nieuws

Razor Reel

BUTFF



Korte films blok B

Treevenge
Rob Cotterill, 16min
Treevenge verhaalt over de ervaringen en de angstaanjagende realiteit van kerstbomen. Treevenge is een korte film met een doomsday scenario voor kerstbomen of wordt dit het einde van de mensheid?
Treevenge

Menschenbeifall
Eric Giessmann, 3min
De kapitein probeert wanhopig de groep te overtuigen dan ziet hij plosts een nieuwe dreiging die hem veel angst aan jaagt, een tientonner hijskraan en zijn einde. Over muiterij op een booreiland en een kapitein die over zijn naderende dood nadenkt.
Menschenbeifall

Patataciclopica
Diego Pascal Panarello, 23min
Miki een 8jarig jongetje en zijn denkbeeldige vriend, de eenoog Potato, onsnappen aan de realiteit. Een betoverend donker sprookje met 1950 sci-fi lanceerd deze boodschap als een bericht uit de ruimte: We zijn geboren als groente, verspreid door de wind die de tijd ons heeft gebracht.

Cellar
Maarten Boot, 4min
Een korte horror animatie over twee zusjes en iets in de kelder.
Cellar

Mime Massacre
Colin Decker, 6min
Zou de onschuldige kunst van mime een lelijke en gewelddadige realiteit kunnen worden? Could the innocent art of mime become an ugly and violent reality? na de fatale ontmoeting van een jong kind is de missie van een man wraak op alle mimespelers wat explodeert in een mimespeler slachtpartij.
Mime Massacre

House Guest
Ben Mitchell, 15min
Als een recentelijk overleden eend wordt gereanimeerd is hij van plan om op een a-typische manier wraak te nemen op de jager die hem heeft neer geschoten. Zodra hij bij de jager op de stoep staat wringt de eend zich in zijn leven door zijn constante aanwezigheid als gast.
House Guest

Slave
Hakan Yonat, 4min
Een slaaf is niet groter dan zijn meester.

Trickster
Alexander Pohl, 15min
De protagonist, the Auguste, wordt geprojecteerd op een groot scherm van een pitoresque cinema als metafoor voor de onderbewuste gedachte van het publiek. Hij loopt een existentiele ontwikkeling door, dromend van zijn tegenspeler, een witgesminkte clown en ontdekt uiteindelijk zijn ware identiteit: de onstervelijke archetype van de Trickster
Trickster

Estacion de Carretera
Javier Gonzalez Prada, 11min
Het land is geschockt door een golf van geweldadige criminaliteit door de hand van De Femme Fatale. Twee politie agenten arriveren op de locatie waar de mysterieueze vrouw voor het laatst heeft toegeslagen.
Estacion de Carretera

Copywrong
Elwin Rijken, 7min
Een filmliefhebber komt er achter dat zijn Hong Kong filmcollectie niet meer compleet is. Wanhopig besluit hij op eigen risico de verloren film illegaal te downloaden...
Surrealisme, absurdisme en cartoonesk geweld in de nieuwste kortfilm van Baaah Productions
Copywrong
Vertoning:
Zondag 13 sept. 16.00 uur Electron Beneden zaal

SNS Reaal Fonds