NEXT EDITION 8 - 12 sept. 2010
NL - EN
ARCHIEF
home programma kaarten films insturen pers over butff links eten&slapen

LOOK AT THE HYVE

CHECK OUT MY SPACE
BUT overnachtings aanbieding
5 nachten voor 200,- p.p.
(±20 minutes fietsen van BUTFF, incl. BUT passe-partout en fietshuur)

Zone 5300

www.incubate.org

NachtNet Brabant

Melkweg Cinema

Schokkend Nieuws

Razor Reel

BUTFF
Lezing Jan Salden

Op vrijdagmiddag 11 september geeft filmdocent Jan Salden van het Nederlands Instituut voor Filmeducatie een lezing over het werk van John Waters in het licht van de BUT film. Salden staat bekend om zijn onuitputtelijke kennis van film en zijn enthouasiaste manier van vertellen.

Vooraf aan de lezing presenteren studenten Audio-Visueel van kunstacademie St.Joost hun monsterfilms, speciaal voor BUT 2009 gemaakt!
Na de lezing leidt John Waters zijn film 'Hairspray' in.

Over Jan Salden

Jan Salden is afgestudeerd aan de Nieuwe Lerarenopleiding Nederlands/Geschiedenis. In 1989 was hij één van de medeoprichters van The Searchers, een organisatie die zich tot doel heeft gesteld om de filmcultuur in Limburg middels lezingen en informatievoorziening te bevorderen. Salden heeft veertien jaar gewerkt als filmcriticus bij Dagblad de Limburger. Hij is momenteel nog altijd te horen als vaste filmrecensent van L-1, de radio-omroep van de provincie Limburg. Jan Salden is als docent verbonden aan de Academie van Beeldende Kunsten te Maastricht. Voor Jan is feitelijk over elk onderwerp een lezing mogelijk in elk tijdsbestek en in iedere fasering.

SNS Reaal Fonds