27 t/m 30 sept. 2007, Electron Breda
home programma kaarten films insturen pers over butff links archief

Jack Stevenson
Totally Uncensored: A History of scandinavian Sex Cinema
Specialist Jack Stevenson presenteert in de nacht van vrijdag 28 september op zaterdag 29 september het programma Totally Uncensored, waarin hij op bloemrijke wijze vertelt hoe de Scandinavische sekscinema de wereld veroverde.
...meer Jack Stevenson
...meer Totally Uncensored


Grindhouse
Op het festival is ook aandacht voor Grindhouse-films. De naam 'Grindhouse' verwijst naar oude bioscopen in grote Amerikaanse steden waar de hele dag door films vertoond werden. ...meer


Al Adamson
Aan het oeuvre van B-filmkoning Al Adamson (1929 - 1995) wordt een mini-retrospectief gewijd. ...meer


Extreme
Voor die-hards met een sterke maag is er het themaprogramma 'Extreme'. ...meer


The Redsin Tower

The Redsin Tower (filmstill)
Regie: Fred Vogel
Land: VS
Jaar: 2006
Lengte: 88 minuten
Taal: Engels
Ondertiteling: geen
Met: Bethany Newell, Perry Tiberio, Jessica Kennedy, Meghan O'Halloran

Om de mooie Kim voor zich terug te winnen na een relatie van zes jaar, bedenkt Mitch van alles en is bereid om daar heel ver in te gaan. Maar Kim voelt daar niets voor. Hierop afgaand zou je het niet zeggen, maar The Redsin Tower is, jawel, een volbloed horrorfilm!
In deze shocker besluiten enkele jongeren, waaronder Kim, om een feestje te bouwen in een verlaten toren. Al gauw worden ze echter geconfronteerd met spookachtige verschijnselen. En dan... breekt de hel los!
Maker Fred Vogel, van wie op het festival ook de August Underground-trilogie vertoond wordt, laat met deze film zien dat hij de 'regels' van het horrorgenre tot op zijn duimpje kent. Hierbij kijkt hij niet op een emmerlading bloed meer of minder, dus een sterke maag is geen overbodige luxe bij het bekijken van dit pronkstuk van grand guignol. Maar de �chte liefhebbers w�llen natuurlijk niets liever dan dat!

Vertoning: vr. 28 sept., 20.00 uur, grote zaal
zo. 30 sept., 18.00 uur, grote zaal

Kijk ook op www.toetagpictures.com