27 t/m 30 sept. 2007, Electron Breda
home programma kaarten films insturen pers over butff links archief

Jack Stevenson
Totally Uncensored: A History of scandinavian Sex Cinema
Specialist Jack Stevenson presenteert in de nacht van vrijdag 28 september op zaterdag 29 september het programma Totally Uncensored, waarin hij op bloemrijke wijze vertelt hoe de Scandinavische sekscinema de wereld veroverde.
...meer Jack Stevenson
...meer Totally Uncensored


Grindhouse
Op het festival is ook aandacht voor Grindhouse-films. De naam 'Grindhouse' verwijst naar oude bioscopen in grote Amerikaanse steden waar de hele dag door films vertoond werden. ...meer


Al Adamson
Aan het oeuvre van B-filmkoning Al Adamson (1929 - 1995) wordt een mini-retrospectief gewijd. ...meer


Extreme
Voor die-hards met een sterke maag is er het themaprogramma 'Extreme'. ...meer


Go-Go Motel

Regie: Dan Bell
Land: vS
Jaar: 2007
Lengte: 73 minuten
Taal: Engels
Ondertiteling: geen
Met: Prince Arabian, Pam Bell, Brandon Bigelow, Gaby Cardall, Jane D'Adamo

Het begint allemaal in de vijfderanges Go-Go Bar genaamd Boots Saloon. Go-Go Motel is een surre�le reis die leidt naar de donkere en dreigende wereld van strippers, hoeren, zwervers, zuiplappen en criminelen. De muren van Boots Saloon houden veel geheimen, en de chagrijnige barman Douglas is er om dat zo te houden. Gedurende Go-Go Motel zullen jullie dieper en dieper deze wereld ingenomen worden.

De eerste stop... The Eastwood Inn Motel, kamer 223, die dient als de belangrijkste locatie van het verhaal. Een vervallen en vreselijke plaats die door de inwoners als hun thuis wordt gezien. In deze schuilplaats wonen veel getormenteerde zielen, waaronder enkele dames uit Boots Saloon. Het harde bestaan heeft hen hier heen gedreven. Het is een gevangenis voor de immorele figuren uit onze samenleving.

Zie deze losgeslagen hoeren zichzelf vernietigen in een wereld van het snelle geld verdienen, anonieme seks en afgrijselijke verwaarlozing. Zie hoe hun zielen langzaam verpietteren in de meest uitzinnige en ongelofelijke sc�nes die ooit gefilmd zijn.

Kom naar het Go-Go Motel. Het is er echt smerig.

Vertoning: za. 29 sept., 20.00 uur, kleine bovenzaal
Kijk ook op Website Go-Go Motel