27 t/m 30 sept. 2007, Electron Breda
home programma kaarten films insturen pers over butff links archief

Jack Stevenson
Totally Uncensored: A History of scandinavian Sex Cinema
Specialist Jack Stevenson presenteert in de nacht van vrijdag 28 september op zaterdag 29 september het programma Totally Uncensored, waarin hij op bloemrijke wijze vertelt hoe de Scandinavische sekscinema de wereld veroverde.
...meer Jack Stevenson
...meer Totally Uncensored


Grindhouse
Op het festival is ook aandacht voor Grindhouse-films. De naam 'Grindhouse' verwijst naar oude bioscopen in grote Amerikaanse steden waar de hele dag door films vertoond werden. ...meer


Al Adamson
Aan het oeuvre van B-filmkoning Al Adamson (1929 - 1995) wordt een mini-retrospectief gewijd. ...meer


Extreme
Voor die-hards met een sterke maag is er het themaprogramma 'Extreme'. ...meer


Let My Puppets Come

Regie: Gerard Damiano
Land: VS
Jaar: 1976
Lengte: 45 minuten
Taal: Engels
Ondertiteling: geen
Met: Penny Nichols, Lynette Sheldon, Al Goldstein, Gerard Damiano

Een grensoverschrijdende, grotendeels door poppen bevolkte film van de maker van ��n van de weinige pornofilms met een heuse cultstatus, Deep Throat. Deze komt zelf ook even in beeld, als presentator van een show waarbij filmprijzen uitgereikt worden.
De poppen, die alleen qua uiterlijk af en toe gelijkenis vertonen met de Muppets, bedrijven op verschillende plaatsen verschillende vormen van seks. Meestal doen ze dat met elkaar, maar soms ook met een mens, wat hoogst wonderlijke tafereeltjes oplevert. Dit alles gebeurt tegen de achtergrond van een plot van een criminele leider (ook een pop) bij wie enkelen in het krijt staan, zodat de schuldenaars snel aan een smak geld moeten zien te komen.

Vertoning: vr. 28 sept., 16.00 uur, grote zaal