27 t/m 30 sept. 2007, Electron Breda
home programma kaarten films insturen pers over butff links archief

Jack Stevenson
Totally Uncensored: A History of scandinavian Sex Cinema
Specialist Jack Stevenson presenteert in de nacht van vrijdag 28 september op zaterdag 29 september het programma Totally Uncensored, waarin hij op bloemrijke wijze vertelt hoe de Scandinavische sekscinema de wereld veroverde.
...meer Jack Stevenson
...meer Totally Uncensored


Grindhouse
Op het festival is ook aandacht voor Grindhouse-films. De naam 'Grindhouse' verwijst naar oude bioscopen in grote Amerikaanse steden waar de hele dag door films vertoond werden. ...meer


Al Adamson
Aan het oeuvre van B-filmkoning Al Adamson (1929 - 1995) wordt een mini-retrospectief gewijd. ...meer


Extreme
Voor die-hards met een sterke maag is er het themaprogramma 'Extreme'. ...meer


Maffibaaah!

Regie: Elwin Rijken
Land: Nederland
Jaar: 2007
Lengte: 14 minuten
Taal: Nederlands
Ondertiteling: Engels
Met: John de Haas, Willie-Jan van Ballegooi, Paul Huig, Merijn Scholte-Albers, Lizzy de HaasIn deze gloednieuwe, nog n�t op tijd voor het festival voltooide film van de de martial arts-/parodiespecialisten van Baaah Productions wordt ditmaal de mafiafilm op de hak genomen.
Regisseur Elwin Rijken vertelt: "In deze epische korte film volgen we de perikelen rond maffiafamilie Biproleone. Big Boss Biproleone en zijn rechterhand Don Johnson zijn een informant op het spoor gekomen. Na hevige marteling en een vroegtijdige dood van deze informant heeft de familie zich echter alleen maar erger in de nesten gewerkt. Hun toekomst is zo zeker als een scheet in een netje..."
En verder mag niet onvermeld blijven dat in het filmpje een bekende Nederlander in een z��r opvallende rol te zien is.
Op het BUT Film Festival van vorig jaar was het Baaah-team van de partij met de lange film Bum Fu: A Joint Venture en een serie korte films, waaronder Het B-Team, Cinebaaah en Puske & Piske: Warme Wafels (met Poedersuiker).

Vertoning: zo. 30 sept., 16.00 uur, kleine bovenzaal


Kijk ook op Website Baaah Productions