14 t/m 17 dec. 2006, Electron Breda
home programma kaarten films insturen pers over butff links archief

BUTFF 2006 Vrede in Oorlog

Als extra programma tijdens het nieuwe BUT Filmfestival in Electron organiseert het media-archief inc. het programma "VREDE IN OORLOG". meer


BUTFF 2006 Retrospectief Wenzel Storch

Tijdens BUTFF 2006 zullen alle films van Wenzel Storch te zien zijn.
Retrospectief Wenzel Storch


Nacht van de Wansmaak op BUTFF 2006

Op zaterdag 16 december 2006, de Nacht van de Wansmaak bij BUTFF. De final chapter voor de allerlaatste keer te zien in Breda. Trailers & filmfragementen die een aanslag op uw geestelijke gezondheid zullen doen. lees meer op
De Nacht van de Wansmaak
denachtvandewansmaak.nl


Nacht van de Wansmaak (2006)

Logo Nacht van de wansmaak Opnieuw doorzochten MAX ROCKATANSKY (B) en MR. HORROR (NL) diverse priv�-collecties alsmede de kelders van nochtans gereputeerde filmmusea, op zoek naar de meest verbijsterende excessen van de internationale filmproductie.

De trouwe bezoekers van De Nacht van de Wansmaak weten wat dat betekent: tenenkrommend vermaak met de enthousiaste incompetentie van Z-filmers uit de hele wereld, maar ook een verrassende - en soms schokkende - confrontatie met de grenzen van de exploitation-filmerij.

Laat u meeslepen in een parallelle dimensie met de vele hoogtepunten (of dieptepunten, zo u wilt) uit het nieuwe programma, waaronder een waarlijk hallucinant Koreaans King Kong-plagiaat, de niet minder dan verbijsterende Amerikaanse voorlichtingsfilm All Women Have Periods, een afdaling in de netherworld van de Scandinavische seks'documentaire' en nog veel meer absoluut uniek materiaal. Dit alles op smeu�ge wijze live geanimeerd door de Goeroe van de Wansmaak Max Rockatansky, terzijde gestaan door zijn al even gestoorde kompaan Mr. Horror.

De 5e editie van De Nacht van de Wansmaak beleeft zijn premi�re op vrijdag 13 oktober in Capitole Gent tijdens het 33e Internationaal Filmfestival van Vlaanderen Gent en begint daarna aan een tournee door Vlaanderen en Nederland. Meer info 'de nacht van de wansmaak':
zie www.denachtvandewansmaak.nl