14 t/m 17 dec. 2006, Electron Breda
home programma kaarten films insturen pers over butff links archief

BUTFF 2006 Vrede in Oorlog

Als extra programma tijdens het nieuwe BUT Filmfestival in Electron organiseert het media-archief inc. het programma "VREDE IN OORLOG". meer


BUTFF 2006 Retrospectief Wenzel Storch

Tijdens BUTFF 2006 zullen alle films van Wenzel Storch te zien zijn.
Retrospectief Wenzel Storch


Nacht van de Wansmaak op BUTFF 2006

Op zaterdag 16 december 2006, de Nacht van de Wansmaak bij BUTFF. De final chapter voor de allerlaatste keer te zien in Breda. Trailers & filmfragementen die een aanslag op uw geestelijke gezondheid zullen doen. lees meer op
De Nacht van de Wansmaak
denachtvandewansmaak.nl


Retrospectief Wenzel Storch


Filmmaker in focus tijdens het But FilmFestival is Wenzel Storch www.wenzelstorch.de. We zijn zeer vereerd dat Wenzel Storch ons festival wil bezoeken.
Wenzel Storch is in 1961 geboren in Brauwnsweig Duitsland en leeft in Hildesheim. Hij is katholiek, konsumeert LSD wat duidelijk in zijn films herkenbaar is (volgens het Hamburger avondblad). Hij maakte tot nu toe drie films, "Der Glanz dieser Tage" 1989, "Sommer der Liebe" 1992 en als laatste "Die Reise ins Glück". Alle films zullen op het But FilmFestival worden vertoond.
"Der Glanz dieser Tage" Een oude man die die tegen de wil van zijn vrouw priester word. "Sommer der Liebe" De geschiedenis van Hippie messias Orlander die door het land trekt om de vrije liefde te prediken.
"Die Reise ins Glück" Is tevens de premiere voor Nederland.Kapitein Gustav wil met zijn Schneckenschiff aan zijn welverdiende rust beginnen. Met zijn gezelschap dat onder andere bestaat een beer, een uil en vijf kikkers, strand hij op een geheimzinnig eiland. Enthousiast begint hij zijn ontdekkingsreis maar nieumand heeft in de gaten dat in het centrum van het eiland koning Knuffie een boze koning die regeert in het teken van de mattenkloppers.
De films van Wenzel Storch worden over de gehele wereld vertoond en gewaardeerd.

vertoning:
Sommer der Liebe
vertoning: vr. 15 dec. 18.00 uur Electron Grote zaal Die Glanz dieser Tage
vertoning: do. 14 dec. 23.00 uur Electron Grote zaal Die Reise ins Glück
vertoning: zo. 17 dec. 23.00 uur Electron Grote zaal