14 t/m 17 dec. 2006, Electron Breda
home programma kaarten films insturen pers over butff links archief

BUTFF 2006 Vrede in Oorlog

Als extra programma tijdens het nieuwe BUT Filmfestival in Electron organiseert het media-archief inc. het programma "VREDE IN OORLOG". meer


BUTFF 2006 Retrospectief Wenzel Storch

Tijdens BUTFF 2006 zullen alle films van Wenzel Storch te zien zijn.
Retrospectief Wenzel Storch


Nacht van de Wansmaak op BUTFF 2006

Op zaterdag 16 december 2006, de Nacht van de Wansmaak bij BUTFF. De final chapter voor de allerlaatste keer te zien in Breda. Trailers & filmfragementen die een aanslag op uw geestelijke gezondheid zullen doen. lees meer op
De Nacht van de Wansmaak
denachtvandewansmaak.nl


Vrede in oorlog

Als extra programma tijdens het nieuwe BUT Filmfestival in Electron organiseert het media-archief inc. het programma "VREDE IN OORLOG".
Met dit filmprogramma wil het media archief inc. de aandacht vestigen op de visuele aspecten van vrede en oorlog in het huidige tijdsgewricht. Ondanks de beslommeringen van bush, balkenende en bos zijn wij getuigen van de Long War. Deze oorlog is onderdeel van ons dagelijks bestaan, van krentenpap tot bezinepomp.
Hoe wordt deze oorlog in onze toestand van vrede aan de toeschouwer verklaard?

Het programma Vrede in Oorlog wil hierin helderheid scheppen middels een compilatie van recente (il)legale opnamen uit Gaza, Uruzgan, Iraq en Darfur onderbroken door discussies met vredes- en mediadeskundigen op zaterdag 16 dec van 14 tot 24uur.
Aansluitend van het programma kunt u dan genieten van de Nacht van de Wansmaak in Electron.

Vertoning:
Theater BLOOS