14 t/m 17 dec. 2006, Electron Breda
home programma kaarten films insturen pers over butff links archief

BUTFF 2006 Vrede in Oorlog

Als extra programma tijdens het nieuwe BUT Filmfestival in Electron organiseert het media-archief inc. het programma "VREDE IN OORLOG". meer


BUTFF 2006 Retrospectief Wenzel Storch

Tijdens BUTFF 2006 zullen alle films van Wenzel Storch te zien zijn.
Retrospectief Wenzel Storch


Nacht van de Wansmaak op BUTFF 2006

Op zaterdag 16 december 2006, de Nacht van de Wansmaak bij BUTFF. De final chapter voor de allerlaatste keer te zien in Breda. Trailers & filmfragementen die een aanslag op uw geestelijke gezondheid zullen doen. lees meer op
De Nacht van de Wansmaak
denachtvandewansmaak.nl


Butff

Liefhebbers van bizarre, merkwaardige, experimentele of anderszins van het gangbare afwijkende films worden van 14 t/m 17 december 2006 op hun wenken bediend. Want dan vindt in Breda voor de eerste maal het B-movie, Underground en Trash Film Festival (BUTFF) plaats. Plaats van handeling is Electron, Belcrumweg 19, 4815 HA Breda.

Het BUT Film Festival - of kortweg BUTFF - is een initiatief van de stichting Idee-fixe. Deze stichting stelt zich ten doel om kunst op foto, film, video en moderne digitale media onder aandacht van een groter publiek te brengen. Primair wil de stichting dit bereiken door als intermediair te fungeren tussen enerzijds publiek en anderzijds kunstenaars, uitgevers en/of distributeurs van deze culturele middelen.

BUTFF vertoont films die radicaal afwijken van de gangbare cinema. Films die aangrijpen en verrassen door hun afwijkende vorm, smaak en inhoud.
Op het programma staan o.a. Horizonica (horror uit Eindhoven), Citizen Toxie: The Toxic Avenger Part IV (van Troma uit New York), een retrospectief van het werk van Wenzel Storch (o.a. Sommer der Liebe) en De Nacht van de Wansmaak. En iedere avond om 20.00 uur is er een 'Peepshow' met pornofilmpjes uit de jaren '70, voorzien van muzikale entourage.