14 t/m 17 dec. 2006, Electron Breda
home program tickets send in films press about butff links archief

News 2

News item 2.


News 1

News item 1.


Butff

Liefhebbers van bizarre, merkwaardige, experimentele of anderszins van het gangbare afwijkende films worden van 14 t/m 17 december 2006 op hun wenken bediend. Want dan vindt in Breda voor de eerste maal het B-movie, Underground en Trash Film Festival (BUTFF) plaats. Plaats van handeling is Electron, Belcrumweg 19, 4815 HA Breda.

Het BUT Film Festival - of kortweg BUTFF - is een initiatief van de stichting Idee-fixe. Deze stichting stelt zich ten doel om kunst op foto, film, video en moderne digitale media onder aandacht van een groter publiek te brengen. Primair wil de stichting dit bereiken door als intermediair te fungeren tussen enerzijds publiek en anderzijds kunstenaars, uitgevers en/of distributeurs van deze culturele middelen.

BUTFF vertoont films die radicaal afwijken van de gangbare cinema. Films die aangrijpen en verrassen door hun afwijkende vorm, smaak en inhoud.
Op het programma staan oa. Horizonica (horror uit Eindhoven), Toxic Avenger (Troma), retrospectief van Wenzel Storch (Sommer der Liebe) en De Nacht van de Wansmaak. En iedere avond om 20uur een peepshow met 70-er jaren porno film met muzikale entourage.